Logotip de la botiga
0,00 veure carret
Taula amb eines de calçat

Història

Plantillas Coimbra va ser fundada al 1941 sota el nom de "La Corchera del Valles" a mans del Sr. Amadeo Estradé a Granollers (Barcelona). En aquell moment es dedicava principalment a la fabricació de plantilles de Suro, d'aquí venia el nom de l'empresa.

Al 1968, Josep Roca adquereix el negoci amb un total de dos persones a plantilla. El Sr. Roca porta "La Corchera del Valles" al èxit. Al 1976 i, després de varis anys de treball, l'empresa es converteix amb Plantillas Coimbra; tal i com la coneixem actualment. A partir d'aleshores l'empresa comença a creixer i és al 1997 quan comença a internacionalitzar-se. Estant, actualment present, a més de 40 països diferents.

L'any 1990 i en ple creixement, Josep Roca es jubila i deixa Coimbra a mans dels seus dos fills: Amadeo Roca i Luís Roca. Gràcies a l'arribada dels germans Roca l'empresa fa un canvi important: s'informatitza tota la companyia, fa un canvi d'imatge i s'instal·la la primera línea de fabricació semi-automàtica. Amb aquests nous canvi i la internacionalització de Plantillas Coimbra l'empresa es trasllada a una nova planta de fabricació més gran.

Al 1999, mort Amadeo Roca i la direcció de l'empresa queda a mans de Luís Roca juntament amb el suport de la seva dona Pilar Terés, que portava ja anys treballant a l'empresa. Els dos continuen amb el negoci familiar amb gran èxit. A partir d'aleshores, Coimbra s'expandeix ampliant novament la seva superficie i la seva maquinària. Actualment consta de més de 2.000 m2 i una plantilla de més de 15 treballadors.

A partir de 2014 s'incorpora al negoci familiar Ivette Roca, filla de Luís Roca i Pilar Terés. Des d'aquell moment, Plantilles Coimbra fa un pas endevant obrint-se al mercat d'e-commerce, afegint noves idees i augmentant la presencia online de la marca a diferents i nous mercats.

Misió

Contribuir al benestar i comoditat dels peus millorant les qualitats del seu calçat; posant a disposició de les persones productes de la màxima qualitat per a qualsevol moment del dia i per a totes les etapes de la vida, i creant productes de manera que donguin un valor a la companyia i, al mateix temps, a la societat.

Visió

Ser una empresa reconeguda com a líder en el sector de components del calçat a nivell mundial per part dels seus consumidors, clients, proveedors, empleats i tots els grups d'interés relacionats amb l'activitat de l'empresa.

Valors

  • Focalitzar el desenvolupament del negoci a llarg termini obtenint resultats sòlids.
  • Compromís amb les pràctiques empresarials mediambientals sostenibles que protegeixin a les generacions futures.
  • Marcar la diferència en tot el que fem gràcies a la passió per guanyar i crear nous productes més innovadors i millors; respectant als nostres competidors, amb ràpidesa, disciplina i sense errors.
  • Entendre i conèixer qué aporta valor pels nostres clients i consumidors per proporcionar-li-ho.
  • Servir productes amb nivells màxims de qualitat i sense posar en risc la salut dels peus dels nostres clients i consumidors.
  • Millora i desenvolupament continu cap a l'excel·lència com a forma de treballar, evitant canvis sobtats i dràstics.
  • Relacions personals basades amb la confiança, honestedat i el respecte mutu amb els nostres stakeholders.
  • Compromís amb una sòlida ètica laboral, integritat i honestedat; així com el compromís i cumpliment de la legislació aplicable i als principis, les polítiques i els estàndars de Coimbra.