Logotip de la botiga
0,00 veure carret

Preguntes freqüents sobre Plantilles per a Sabates, Calçat y Peus

 1. 1. M'estrenyen les sabates. Què puc fer?

  Hi ha sabates que són lleugerament més estretes que altres, provocant dificultats per posar-se-les o incomoditat al caminar amb elles i, fins i tot, poden arribar a fer-te una ferida al peu. Per evitar que acabin al fons de l'armari, hi ha un producte anomenat dilatador que s'estova la pell perquè s'adapti al teu peu i d'aquesta manera, deixi d'estrènya.

 2. 2. Com puc netejar les meves botes de pell girada?

  Les sabates de pell girada estan molt de moda. No obstant, moltes vegades no sabem com netejar-les perquè semblin noves. Per netejar-les hi ha un producte de la casa Collonil, anomenat Spray Ante, que li dona color i els protegeix de la humitat perquè no es fagin malbé i es mantinguin com el primer dia.

 3. 3. Com puc protegir els meus articles de pell quan plou?

  La pluja i la brutícia (pols, fang, olis...) són perjudicals pels artícles de pell, en moltes ocasions fa que es fagi malbé i es trenquin. Per evitar el seu deterioració hi ha productes que protegeixen la pell i allarguen la seva durabilitat.

  Tenim els següents:

 4. 4. La sabata em va una mica gran. Què puc posar-me?

  És molt comú que la sabata vagi una mica gran, provocant una incomoditat al caminar. Hi ha dos formes de solucionar-ho:

  • 1. Posar-se una plantilla que farà que el peu s'adapti millor a la sabata i tinguis la comoditat que tan desitges.
  • 2. Si la plantilla no és suficient pots utilitzar un salvamitjes, ajudarà que el peu no balli.
 5. 5. Estic moltes hores de peu. Quina plantilla puc utilitzar?

  La gran majoria de persones que passen moltes hores de peu pateixin de dolors a les cames, per disminuir aquest dolor i sentir-se més còmode pots ajudarte amb unes plantillas encoixinades i que et proporcionin un bon suport plantari una correcta descarrega de pes. T'aconsellem utilitzar la plantilla Confort system.

 6. 6. Hi ha alguna manera d'augmentar la meva alçada discretament?

  Sí, tenim un producte anomenat Talonera extra que fa augmentar la teva alçada discretament entre 0,5 cm i 3 cm.

 7. 7. Em fa mal la planta del peu. Què faig?

  Abans de res, si la molèstia és persistent s'ha d'acudir a un podòleg.

  Pel teu dia a dia, ajuden molt les plantilles ben encoixinades i si tens un bon suport anatòmic segur que alleuja el cansanci de la planta del peu. Aconsellem la plantilla Prestige.

 8. 8. Tinc una taca d'oli a les sabates. Què faig?

  Les sabates estan constantment en fàcil exposició a ser embrutades. Les taques d'oli són les més típiques i són molt difícils de treure. Si et trobes en aquesta situació i la teva sabata li ha caigut oli o qualsevol altre substància, pots utilitzar el nostre producte Collonil Reineger. La seva funció és treure les taques en pocs minuts.

  Recomenem com a prevenció utilitzar un Spray impermeabilizante. Aquest esprai farà que el producte que caigi sobre de la sabata, sigui oli o qualsevol altre, no penetri tant.

 9. 9. Em rellisca el peu amb la sabata de taló. Què faig?

  En moltes ocasions, els peus rellisquen cap endevant amb les sabates de taló sobretot quan són molt alts. Això provoca incomoditat i dificultats al caminar. Hi ha un producte de Coimbra, anomenat Antilliscant, que evita que el peu s'envagi cap endevant.

 10. 10. Em fan molt mal els peus. Hi ha alguna cosa per solucionar-ho?

  El problema de la mala olor de peus afecta, majoritariament, a les persones amb excés de sudoració. Per evitar es pot utilitzar la gama de productes Sudex. Aquests articles contenen uan fòrmula específica totalment estudiada i garantitzada que actua suaument sobre el funcionament de les glàndules sudoroses regulant la transpiració excesiva de forma eficaç.

  La plantilla més aconsellada és la Sudex Oro que pot arribar a corregir i educar la sudoració dels peus.

 11. 11. Puc canviar el color de les meves sabates?

  Sovint les persones es cansen de les seves sabates i es plantejen canviar el seu color. Actualment, es poden tenyir sabates de diferents tipus de pell llisa, cuir, pell girada.... Utilitzant sempre el tiny corresponent al color desitjat.

  Per canviar el color de les sabates s'ha de vigilar molt. S'aconsella portar-les al reparador de calçat del seu barri.

 12. 12. Puc netejar el xarol amb llet?

  Hi ha llegendes urbanes que expliquen que el xarol es pot netejar amb llet, oli, crema hidratant i, fins i tot, hi ha qui diu que es pot fer amb alcohol. S'ha de vigilar molt com es netejen i amb quins productes perquè pot danyar la lluentor pròpia del xarol. Existeixen productes especialitzats per la seva neteja, el més aconsellat és el Lack Spray de Collonil. Així garantitzaràs que el xarol brillo com a de brillar.

 13. 13. Quina mida de cordó correspont a les meves sabates?

  Saber la mida exacte del cordó per cada tipus de calçat és molt complicat perquè el diseny de cada sabata és diferent. Tot i això, us pot servir d'orientació la relació entre la longitud i el número de forats que té la sabata.

  Forats de la sabata Centímetres
  - 4 60 cm
  4 - 5 75 cm
  5 - 6 90 cm
  7 - 8 120 cm
  + 8 150 o 190 cm

  A cada etiqueta de cada cordó hi ha anotada aquesta relació.

 14. 14. Es poden netejar les plantilles?

  Tota plantilla necessita airear-se per poder recuperar i prolongar les seves propietats. A excepció de les plantilles de pell, pràcticament totes les plantilles es poden netejar a màquina a una temperatura màxima de 30º. Tot i que és aconsellable fer-ho a mà.

  És imprescindible que per la nit es treguin les plantilles de les sabates perquè respirin, d'aquesta manera allargarem la seva durabilitat.

  Si tens qualsevol dubte és millor que us poseu en contacte amb nosaltres. Estarem encantants d'atendre-us.